Kadına Yönelik Şiddette Multidisipliner Yaklaşımlar

Değerli Meslektaşlarımız,
Sizleri 7-8 Aralık 2013’de İstanbul ‘da düzenlecek “1. ULUSLARARASI KADINA YÖNELİK ŞİDDETTE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR KONGRESİ” ne davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Türkiyede şimdiye kadar Kadına yönelik şiddet konulu birçok toplantı, seminer ve kongre yapılmasına rağmen ,multidisipliner bir bakış açısı ile konu irdelenmemiştir. Bu eksikliği gidermek hepimizin görevidir. Birçok kadın konulu ve şiddet içerikli kongre düzenlenmiştir. Bu kongreler ulusal ve uluslararası olarak gerçekleştirilmiştir.

Yaptığımız bu kongrede özellikle multidisipliner bir yaklaşım sergilenmiş, farklı bilim dalları ile disiplinlerde kadına yönelik şiddetin önlenmesi, kadının toplum içinde kendine özgü gelişmesi ve gelişimine katkı sağlayacak değerler bilimsel açıdan ele alınmıştır. Bu konuda aşağıdaki yer alan disiplinlerde kadına ilişkin her türlü çalışma kongremizde kabul edilecektir. Kabul edilen tam metin bildiriler yine aşağıdaki dergilerimizin yayın Kabul ve şartlarına uygun hazırlanmış ise dergilerin yayın politikasına ilişkin yayınlanmak üzere dergilerimizde yer verilecektir. Toplam 5 farklı dergimiz kongremize bilimsel sponsorluk yapmaktadır. Bu dergilerimize aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Kongremiz 7/8 Aralık 2013 tarihinde İstanbul ili Kadirhas Üniversitesinde yapılacaktır. Kongremize katılım yapmak isteyen değerli katılımcıların merak ettiği ya da kongreye ilişkin bilgileri kongre ana sayfasında bulunan iletişim bilgilerinden temin etmeleri mümkündür. Ayrıca kongremize gönderilecek bildirilerin özet son teslim tarihi “30 Ekim 2013” tam medin son teslim tarihi ise “10 Kasım 2013” tarihidir. Erken kayıt tarihi 02.09.2013 tarihinde sona ermiştir. Fakat bildiri özetlerinin kabulu yukarıda belirtilen tarihe kadar geçerlidir. Kayıt ve katılımla ilgili olarak ilgili kongre yetkili firma temsilcilerinden gerekli bilgiler edinilebilir.

Not: Lütfen gönderilen bildirilerin ingilizce ve türkçe konu başlıkları büyük karakter kullanılarak sisteme kayıt edin. Ayrıca her gönderilen bildiri özetlerinde yer alan katılımcıların isim ve soy isimlerini sisteme kayıt edin. Yazar bilgileri sisteme nasıl kayıt edilir ise o şekilde baskıya gönderilecektir. Ayrıca her bildirinin mutlaka türkçe ve ingilizce özetleri olmalı ve toplam 700 kelimeden oluşmalıdır. Her bildiri özetinde giriş, amaç, kapsam, yöntem ve sonuç bulgular kısmına yönelik bilgiler yer almalıdır.