Geleneksel Doğtaş Çocuk Resim Yarışması 2013

Hayalindeki odanın resmini yap,
hayalin gerçek olsun!
Geleneksel Doğtaş Çocuk Resim Yarışması için geri sayım başladı! Başvurular, 20 Aralık 2013 Cuma gününe kadar devam edecek. Yarışmada, Türkiye’nin yedi bölgesinden yedi birinci seçilecek ve kazananlara diledikleri Doğtaş Yeni Nesil Odası hediye edilecek.

Doğtaş, 6-11 yaş aralığındaki tüm çocukları resim yapmaya davet ediyor. Yarışmaya; hem Doğtaş mağazalarından temin edilebilen katılım formu doldurularak “Doğtaş, Rüzgarlıbahçe Mah. Kavak Sokak No:31/1 Smart Plaza B Blok Kat:6 Kavacık Beykoz, İstanbul” adresine posta yoluyla gönderilen resimlerle; hem de www.dogtas.com.tr adresinde yer alan ilgili bölüme yüklenen resimlerle başvuru yapılabilecek. Çocukların hayallerindeki odayı çizeceği yarışma, 20 Aralık 2013 tarihinde sona erecek.

Yarışma sonucunda, “Türkiye’nin yedi bölgesinden, yedi resim” seçilerek, kazanan çocuklara Doğtaş’tan diledikleri yeni nesil odası hediye edilecek. Ayrıca sergilenmeye değer görülen 30 resmin sahibi çocuğa da sürpriz hediyeler verilecek.

Başkanlığını ünlü Ressam ve Yönetmen Mehmet Güreli’nin yaptığı Çocuk Resim Yarışması 2013 jürisi; Gazeteci – Yazar Nora Romi, Tiyatrocu – Çocuk Hikaye Yazarı Görkem Yeltan, Fotoğraf Sanatçısı Kayıhan Güven ve Doğtaş Pazarlama Direktörü Derya Ercan’dan oluşuyor.

Kazanan yarışmacılar ise, Ocak 2014’te gerçekleştirilecek Ödül Töreni’nde açıklanacak.

*Doğtaş Çocuk Resim Yarışması ile ilgili detaylara Doğtaş mağazalarından ve www.dogtas.com.tr‘den ulaşılabilir.

KATILIM KOŞULLARI

Yarışma 6-11 yaş arasındaki tüm çocuklara açıktır.
Çizilecek resimlerin içeriği sınırsızdır. Mobilya çizimi yapılması şart değildir. Yarışmanın amacı çocukların hayal dünyası ile odalarını yansıtabilmesidir.
Yarışmaya, en küçük A4 kağıt olmak üzere elle çizilmiş renkli resimler ile katılma şansı kazanılır.
Her katılımcı, yarışmaya en fazla üç resimle katılma hakkına sahiptir.
Yarışmaya; Doğtaş mağazalarından ve www.dogtas.com.tr adresinden temin edilebilen katılım formu doldurularak, çizilen resimle birlikte Doğtaş Mobilya, Rüzgarlıbahçe Mah. Kavak Sokak No:31/1 Smart Plaza B Blok Kat:6 Kavacık Beykoz, İstanbul adresine posta yoluyla gönderilerek başvurulur. Ayrıca; www.dogtas.com.tr adresinde yer alan ilgili bölüme yüklenen resimler de kabul edilecektir.
Yarışma için gönderilecek resimler; 20 Aralık 2013, Cuma gününe kadar kabul edilecektir.
Değerlendirmeler 23-27 Aralık 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.
Değerlendirme Jürisi; Ressam ve Yönetmen Mehmet Güreli, Gazeteci-Yazar Nora Romi, Oyuncu-Yazar Görkem Yeltan, Fotoğraf Sanatçısı Kayıhan Güven ve Doğtaş Pazarlama Direktörü Derya Ercan’dan oluşmaktadır.
Kazananlar 11 Ocak 2014 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan ödül töreninde ilan edilecektir.
Son katılım tarihinden sonra ulaşan, teslim şekli uygun olmayan, konu dışı ve suç teşkil edebilecek çalışmalar değerlendirmeye alınmayacaktır.
Gönderilen çalışmalar için telif ücreti talep edilemeyecektir.
Doğtaş, gönderilen çalışmaları kendisine ait web sitesi, reklam, broşür vb. basılı materyallerde kullanma hakkına sahiptir. Çalışmaların kullanımından dolayı hak iddia edilemez.
Doğtaş çalışanları ve birinci derecede akrabaları bu yarışmaya katılamaz.
Resimler, daha önce hiçbir yerde sunulmamış, ödül almamış, kopya edilmemiş ve özgün olmalıdır. Benzer ya da alıntı olduğu belirlenen resimler yarışma dışı kalacaktır.
Yarışmada dereceye giren ilk 7 kişiye dilediği Doğtaş Yeni Nesil Odası’nın en fazla 5 modülü takım olarak hediye edilecektir. Ayrıca 30 yarışmacı da sürpriz hediyeler kazanacaktır.

4 YORUMLAR

  1. Doğtaş ve2.deney visin proje yarışmalarına okullarımız dan öğrenciler katılmak istiyorlar mümkünse yarışma afişlerinden yollayabilimisiniz salihli Manisa kurtuluş Fevzi Lütfü kırdar ilkokulu kudret Demir ortaokulu çok seviniriz okul aile birliği…..