2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Pursaklar Abdurrahim Karakoç Ortaokulu Matematik Öğretmeni Oğuzhan COŞKUN’un E-Twinning Projesi

İçerik gizle

Pursaklar Abdurrahim Karakoç   Ortaokulu  Matematik   öğretmeni Oğuzhan COŞKUN  , Ekim ayı itibarı ile bir e-Twinning projesi olan “Biz Burdayız,Biz Hazırız.We Are Here.We Are Ready.WHWR” isimli projesini Moldova Cumhuriyetinden Diaciuc Gabriela ile  birlikte  kurucu ortak olarak başlatmıştır.Türkiye,Moldova Cumhuriyeti, Arnavutluk ve Romanya ortaklı projemiz 10 ortaklıdır.

         Bu Projeyle:

          Pandemi döneminde kapatılan okulların karşılaştığı sorunlar ve öğrencilerin evlerinde olmaları ve bu dönemde online dersler nasıl yapıldı?Bu dönemde karşılaşılan sorunlar nelerdir?

           Pandemi döneminde öğrenciler evde eğitimle ilgili deneyimlerini paylaşırlar. Öğrenciler avantajlar / dezavantajlar, neyi sevdikleri / sevmedikleri, okullarında evde eğitimin nasıl işlediğinden bahsederler.

          Dezavantajlı kesimlerde okumak için çaba sarf eden çocuklarımız Covid-19 pandemi sürecinde okullarından uzakta kaldılar.

        Onlar okula gelemiyorsa biz onların yanına gideriz.Pandemi döneminde dezavantajlı (İnternet erişimi olmayan,Bilgisayarı olmayan,tableti olmayan vb) çocuklar için neler yapılabilir? Sorularınacevap arayacağız.
Öğrencilerle sürekli etkileşime girerek çevrimiçi eğitimde en etkili yöntemi bulmak amaçlanmaktadır.      Pandemi döneminde öğrenciler evde eğitimle ilgili deneyimlerini paylaşmaları ve etkin web 2.0 aracı kullanıcıları olmalarını sağlayarak dijital becerilerini geliştirerek sosyalleşmelerine imkân sunmayı hedeflemiştir.

E-Twinning Projesi
E-Twinning Projesi