2017 Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası

2017 Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası 15-17 Eylül 2017 tarihinde Gölbaşı / ANKARA’ da yapılacaktır.

DEĞERLİ MODEL UÇAK SPORCULARI VE SPORTİF HAVACILIK KULÜPLERİ

Türk Hava Kurumu, Şubeleri ve Havacılık Kulüpleri aracılığı ile ülke genelinde yılda 50 binin üzerinde ve 2009 yılından itibaren, Milli Eğitim Bakanlığı ders dışı faaliyetler kapsamında öğretmenlerimiz aracılığı ile toplam 500 bin üzerinde gencimize Model Uçak Eğitimi verilmiştir. Bu gençlerimizden Havacılığa ve Modelciliğe yatkın ve yetenekli olanların gelişimlerinin sağlanması amacıyla; 15-17 Eylül 2017 tarihlerinde Gölbaşı / ANKARA’ da icra edilecek olan Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası’nda Junior ve Senior klasmanlarında yarışma yapılacaktır.

Türk Hava Kurumu ve Yenimahalle Havacılık Kulübü tarafından icra edilecek olan 2017 yılı Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası F1A, F1B, F1H ve P30 kategorilerinde yapılacaktır.
Bu kapsamda etkinliğe katılmak isteyenlerce;
a.Yukarıda belirtilen kategorilerde 3’er kişilik en fazla 2 takım oluşturulmasını,

b.Yenimahalle Havacılık Kulübü’nün http://www.ymhk.org adresinden yarışma bülteninin incelenmesini ve yarışma kaydının yapılmasını,

c.Gençleri yarışmaya hazırlamak için THK tarafından takımlara verilecek malzeme desteği ve yarışma ile ilgili her türlü bilgi için THK Model Uçak Okulu ile (0222 591 21 12) iletişime geçilmesini bilgilerinize sunarız.