2010 – 2011 PROJE TABANLI BECERİ YARIŞMASI PROJE BİLGİLERİ GİRİŞ FORMUMU

            2010 – 2011 PROJE TABANLI BECERİ YARIŞMASINDA WEB ÜZERİNDEN YAPILACAK İŞLEMLER İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

             Başvuru Formu 07.01.2011 Cuma Günü Mesai Bitimine Kadar  açık olacaktır.  

Başvuru formu Proje danışmanı tarafından;   bilgiler doğrultusunda, kurumuna, projeye,  öğrencilere, proje danışmanına ve okul müdürüne  ait bilgiler eksiksiz ve doğru olarak yazılarak, yarışmaya katılacak her proje için ayrı ayrı doldurulacaktır. Bir danışman öğretmen en fazla iki projede danışman olabilecektir.

           Bu formda yer alan bilgiler Bakanlığımız kayıtlarına esas alınacak ve her türlü basın/yayında kullanılacaktır. Formun doldurulması sırasında yazım kurallarına azami dikkat edilecek, İl ve İlçe Adlarının Tamamı Büyük Harf ile yazılacak (örn:ANKARA-ÇANKAYA), bunların dışında  hiçbir hücrenin tamamı büyük harf ile doldurulmayacaktır. Adı soyadı hücrelerinde; adın ilk harfi büyük diğerleri küçük harf olacak, soyadın tamamı büyük harf ile yazılacaktır (örn: Mustafa ÇELİK).            

            (*) İşaretli hücreler veri girilmesi zorunlu hücrelerdir boş bırakılmayacaktır.

          Kurum bilgileriniz MEBBİS  Devlet Kurumları Modülünden alınmıştır. Kurum bilgilerinizde eksik, hatalı bilgi yada yazım hatası   var ise tamamlayınız Formun doldurulması tamamlandıktan sonra Gönder butonu kullanılarak gelen sayfada bilgiler dikkatlice kontrol edilecek,  eksik veya hatalı bilgi var ise tamamlanarak Onayla butonu ile  kaydedilecektir.

          Proje Bilgileriniz Kaydedilmiştir açıklaması görülen sayfada tablo sonundaki Yazdır butonu ile başvuru formunun yazıcı formatında görüntülenmesi sağlanacak ve  iki nüsha çıktısı  alınarak okul müdürü tarafından imzalanıp mühürlenecektir. Formun bir nüshası proje danışmanında kalacak, diğer nüsha okul müdürlüğüne teslim edilecektir.

          Formu doldurma işlemi sırasında Kullanıcı Adı ve Şifre oluşturulacak,  Daha Sonra PROJE TABANLI BECERİ YARIŞMASI Başvuru Formunu Dolduran Okullar Listesinden Proje Adına tıklanarak bu kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılıp başvuru formunda yer alan bilgiler proje danışmanı/koordinatör danışman tarafından görülebilecek, Proje Bilgi Formunun çıktısı alınabilecektir. Aşağıda belirtilen bilgi güncelleme tarihleri arasında güncelleme yapılabilecektir.

           Proje danışmanı tarafından kaydedilen bilgiler 20.12.2010 – 20.02.2011 tarihleri arasında İl koordinatörleri tarafından incelenecek hatalı veya eksik bilgi var ise proje danışman  öğretmeninin göreceği düzeltme bilgi notu yazılacaktır.

           20.12.2010 – 25.02.2011 tarihleri arasında koordinatör öğretmen tarafından kayıtta oluşturulan kullanıcı adı ve şifre ile proje bilgileri açıldığında, il koordinatörü tarafından kontrol edilip edilmediği, onaylanıp onaylanmadığı görülecektir. İl koordinatörünün kontrolünde yazdığı açıklamalar (var ise) doğrultusunda gerek duyulan düzeltme proje danışmanı tarafından yapılacaktır.  Ayrıca kayıtlı bilgilerde güncelleme ihtiyacı var ise  güncelleme yapılabilecektir. Düzeltme veya güncelleme yapıldı ise proje bilgi formunun tekrar çıktısı alınacak ve okul/kurum müdürlüğünce onaylanarak proje bilgi formu olarak kullanılacaktır.