Domus Academy Interior Design master burs yarışması – Şubat 2015

Domus Academy’nin en popüler bölümlerinden biri olan Interior & Living Design masterı için burs yarışması belli oldu. Yarışma ile toplamda 3 yetenekli öğrenciye %30, %50 ve %70 burs verilecek.

Proje konusu nedir?

Bu seneki yarışma Interni işbirliği ile hazırlandı. Interni mobilya, dekorasyon, tasarım ve güncel sanat dergisi. Yarışma için proje hazırlayacaklara tavsiyemiz bu dergiyi iyice incelemeleri. Yarışmanın başlığı: “Design Magazine Cafe”. Yani magazin(dergi) kafesi tasarla. Adayların yeni bir kafe konsepti hazırlamaları isteniyor. Bu kafeyi tasarlarken farklılaşan okuma deneyimleri önemli.

Yarışmanın konusu yoruma açık olduğundan lütfen İngilizce orjinal yarışma metnini Domus Academy resmi Türkiye temsilciliği Vera Eğitim’den, bilgi@veraedu.com adresinden isteyin.

Proje hangi formatta hazırlanacak? Başvuru için gerekli belgeler nelerdir?

2 A3 boyutundaki projeniz ve maksimum 3 A4 proje açıklaması. Maksimum 1 A4 sayfasında CV, maksimum 5 satırlık niyet mektubu, İngilizce yeterlilik sertfikası (IELTS 5.0 ve denkleri), diploma ve transkript. Bunlara ek olarak başvuru formu doldurulacak. Bütün belgeler dijital ortamda hazırlanıp, tek bir pdf belgesi şeklinde kaydedilip, tek belge şeklinde gönderilecek.

Başvuru formunu bilgi@veraedu.com adresinden temin edebilirsiniz. Lütfen telefon numaranızı da yazarak ilgilendiğiniz bölümün adını belirtin ki sizlerle bu konudaki tecrübelerimizi de paylaşabilelim.

Belgeleri nereye göndereceğim?

Bütün belgeler Domus Academy resmi Türkiye temsilcisi Vera Eğitim’e email yoluyla ulaştırılacak: bilgi@veraedu.com

Başvuru için bir ücret ödemem gerekiyor mu?

Hayır, başvuru için hiçbir ücret ödemeniz gerekmiyor. Vera Eğitim Danışmanlık, Domus Academy’nin resmi temsilcisi olduğundan buradaki ofisi gibi çalışır. Hiçbir aşamada ücret ödemezsiniz.

Son başvuru tarihi ne zaman?

Son başvuru 26 Eylül 2014. Bu tarihte belgelerin İtalya’ya ulaşmış olması gerekiyor. Fakat son günü beklememekte fayda var.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Sonuçlar 15 Ekim 2014 günü www.italyada.net ve www.veraedu.com adresinde duyurulacak. Ayrıca kazanan öğrencilere email gönderilecek.

Kaç kişiye burs verilecek?

Toplam 3 yetenekli öğrenciye %70, %50 ve %30 burs verilecek. Kazanan öğrenciler Domus Academy’nin Şubat 2015′te başlayan, İngilizce eğitim veren, Interior & Living Design bölümünde 1 yıl indirimli master yapma hakkı kazanacak.

Hepinize başarılar dileriz.