Doğa Koleji Yılın Doğa Harikası Öğretmenini Seçiyor

Doğa Koleji Yılın Doğa Harikası Öğretmenini Seçiyor

­

Yarışma Hakkında

Koşullar ve kurallar hakkında genel bilgi

Doğa Koleji yılın “Doğa Harikası” öğretmenini seçiyor. “Yılın öğretmeni benim öğretmenim!” diyorsanız 8 Aralık – 23 Ocak tarihleri arasında “Doğa Harikası” adayınızı göstermeniz yeterli!Mesleğini çok seven, sürekli gelişime inanan, öğretmekten keyif alan, yetiştirdiği öğrencilerle insanlığa ve ülkesine değer katan, okulda geçirdikleri her günü çocuklarımız için keyifli ve unutulmaz kılan “Doğa Harikası’’ öğretmenlerimiz arasından, öğrencilerimizin ve velilerimizin oyları ile “ Yılın Öğretmeni”ni seçiyoruz.

“Yılın öğretmeni benim öğretmenim!” diyorsanız 8 Aralık – 23 Ocak tarihleri arasında www.dogaharikasibenimogretmenim.com adresinden adayınızı göstermeniz yeterli!

Doğa Koleji Yılın Doğa Harikası Öğretmenini Seçiyor

­

  • Yılın öğretmeni yarışmasına sadece Doğa Koleji öğretmenleri aday gösterilebilir.
  • Yılın öğretmeni yarışmasına katılacak olan öğretmenler 8 Aralık – 23 Ocak tarihleri arasında öğrenci ve velilerimiz tarafından aday gösterilerek belirlenecek.
  • Öğrenci ve velilerimiz, öğretmen adaylarını www.dogaharikasibenimogretmenim.com adresinden aday göster formunu doldurarak yapacak.
  • Yılın öğretmeni yarışmasına aday gösterilen öğretmenlerden, 8 Şubat – 21 Mart tarihleri arasında sizlerin yapacağı oylama ile ilk 20 finalist belirlenecek.
  • Oylama www.dogaharikasibenimogretmenim.com adresinden yapılacak.
  • 6 Nisan- 27 Nisan tarihlerinde yapılacak oylamada ilk 20 arasından yine sizlerin oyları ile Yılın Doğa Harikası 3 öğretmen belirlenecek.
  • Finale kalan 20 öğretmenimizin ulusal ve uluslararası akademik başarıları aldığı oy sayısının %3’ü kadar ek puan sağlayacak.
  • Seçilen ilk 20 öğretmenimizin başarı plaketleri 4 nisan 2015’de yapılacak olan Eğitimde Değişim Hareketi konferansında verilecek.
  • Yılın doğa harikası seçilen 3 öğretmenimiz yapılacak olan özel törende ödüllerini alacaklar.

 

Doğa Harikası Öğretmenlerimiz

Değişime ve gelişen teknolojiye ayak uydurur ve uygular,

Öğrencilerinin ayrı ayrı bireyler olduklarını ve her birinin bireysel ilgiye ihtiyacı olduğunu bilir, öğrencilerine özgüven aşılar, empati gösterir ve destekler,

İletişim dili nazik ve anlayışlıdır, öğrencisi ve velisiyle iyi ilişkiler kurar,

Verimli eğitim metotları geliştirerek değişik yöntem ve materyaller kullanır,

Kendini hem branşı hem de pedogojik açıdan sürekli geliştirir,

Farklı fikirlere açıktır, dinler ve konuyu tarafsız bir şekilde ele alır,

Dersine girdiği sınıfın ya da branşının dışında da öğretmenlik mesleğine değer katan faaliyetleri gönüllü olarak yürütür,

Kendine güvenir,

http://www.dogaharikasibenimogretmenim.com/