2014-2015 MEF Bahçeşehir Kış Okulu

Kış Okulumuz 27 Eylül 2014 Cumartesi günü başlayacaktır. Etkinliklerimiz, 4 – 15 yaş arası grupları ve Haftaiçi – Haftasonu seçenekleriyle farklılık göstermektedir. Okul içi / okul dışı öğrencilerimize açıktır.

Kış Okulu Katılım Bilgileri

1- Kış Okulu Çalışmaları; her dönem 4 hafta olmak üzere 8 dönem devam eder.

2- Kayıtlar; dönemlik ( 4 haftalık) ya da yıllık ( 8 dönem) yapılabilir.

3- Kış Okulu Programlarına; okul içi / okul dışından öğrenciler katılabilir.

4- Kayıt yenileme durumunu veli takip eder; ilgili öğretmene etkinliğe devam etme ya da devam etmeme durumunu bir hafta önce iletir. Dönem bitmeden kaydını yenileyen öğrenci, bir sonraki döneme devam eder.

5- Ulaşım, veli tarafından sağlanır. Veli, ders bitiminde öğrenciyi kimin teslim alacağı bilgisini etkinlik öğretmenine bildirir.

6- Çalışmaya çeşitli nedenlerle katılamayacak öğrencinin durumu velisi tarafından etkinlikten en az bir gün önce öğretmenine iletilir. Bu dersin telafisi yapılmaz.

7- Kış okulu günlerine rastlayan resmi tatillerde ve Valilik Makamınca hava muhalefeti ve diğer nedenlerden dolayı tatil edilen günlerde kış okulu çalışmaları yapılmayacaktır.

8- Ücret iadesi yapılmaz. Mazereti nedeniyle bir sonraki döneme devredilebilir.

9- Çalışma takvimi, veli tarafından takip edilir. Yarıyıl ve Ara Dinlenme tatillerinde kış okulu programları uygulanmayacaktır.

10- Kış okulunda; Spor derslerine, spor kıyafetleriyle katılmak zorunludur. İzcilik etkinliğinde özel malzemeler bulunmaktadır, bunlar veli tarafından karşılanır. ( Gerekli malzemeler etkinlik öğretmeni tarafından bildirilecektir.)

Bilgi ve Kayıt İçin:
Emirhan OTMAN / Kış Okulu Koordinatörü ve Yüzme Antrenörü / otmane@mef.k12.tr
Ezgi Öztürk / Kurumsal İlişkiler Uzmanı / ozturke@mef.k12.tr
Tel: 0 212 672 03 00 / 1527