2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Eko-Okullar Programı Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Dönemi

Eko-Okullar Programı yeni kayıt ve kayıt yenileme dönemi 4 Ağustos Pazartesi günü açılmış olup 17 Ekim Cuma günü tüm belgelerin yüklenmesi için son gün olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda, Programa yeni katılacak ya da devam edecek ve kayıt yenileyecek okullarımızın 17 Ekim Cuma günü 17:30’a kadar aşağıdaki maddelerin tümünü tamamlamış olmaları gerekmektedir:

· Programa yeni kayıt olacak okullar, Eko-Okullar internet sayfasında sağ üst köşede yer alan “üye ol” bölümünü tıklayarak okullarına ait bir profil oluştururlar. Kayıt yenileyecek okullar ise, okul profillerine giriş yaparak “bilgi güncellemesi” yaparlar (Okul profil bilgilerinde herhangi bir değişiklik yoksa bilgi güncellemesi yapılmasına gerek yoktur).*

· “Katkı payı” yatırılır ve dekont okul profilinde yer alan katkı payı yükle bölümüne yüklenir (50 Euro ya da güncel kur karşılığı TL)**

· Çalışılacak konu ile ilgili “eylem planı” hazırlanır ve okul profilinde yer alan eylem planı yükle bölümüne yüklenir.

*Okul profiline giriş için gerekli e-posta ve şifresini unutan öğretmenlerimiz, ekookullar@turcev.org.tr adresine okul isimlerini belirterek şifrelerini soran bir e-posta attıklarında e-posta ve şifreleri kendilerine iletilecektir.

**Banka hesap bilgilerimize sol sekmede yer alan banka hesap numaralarımız bölümünden ulaşabilirsiniz. Güncel kur, Merkez Bankasının katkı payını yatırdığınız gün için belirlemiş olduğu kurdur. Alış ya da satış kuru fark etmemektedir.

http://www.ekookullar.org.tr/