2012 Dortmund Ramazan Şenliği

Degerli Esnaf Sanatkar Dostlarimiz , Saygideger siviltoplum Kurulus yetkilileri merhabalar.

Yaklasik 2 yildir gerekli Arge calismalari neticesinde sirketimiz Tüm Avrupadaki Milletimize yönelik Dev bir organizasyon yapmaya karar vermistir.

Yaklasik 30.000 m2 alan üzerinde yüzlerce satis standini yüzbinlerce kisi ile bulusacak olup,istanbulda yillardir düzenlenen Sultanahmet Ramazan senlikleri misali Ramazan Boyunca cesitli Konferanslar,Sanatcilar,eylenceler,mehteran,sanat Kültür hepsi birarada Benzeri yapilmamis olan Profesyonel bir organize ile biraraya gelinecektir.

Program 30 gün boyunca manevi bir atmosferde Toplumun bütün kesimlerinin katilimi ile ,Gerek Bütün müslüman Alemini gerekse Kültürümüzü Taniyabilmeleri icin Her türlü milletten misafirlerini hergün Iftar öncesinden Iftar sonrasi sahura kadar Cok kapsamli bir program ile agirlamayi planlamaktadir.

Gerek size yolladigimiz Kataloglardan gerekse www.festiramazan.com dan detayli bilgilere ulasabilir,yazili ve telefonla müracaat edebilirsiniz .

Sektörlerden secmeler ile sinirli sayida yer verilecek olup, ilgi duymaniz halinde sektörünüz ile ilgili yazili müracaati yerler bitmeden yapmanizi rica eder Avrupanin En Kapsamli Festivalinde bulusmak ümidi ile selam ve sevgiler sunariz.

Mit freundlichen Grüßen
Best Regards /Saygilarimla

Dipl.Betriebsw.Ergün Özkara
Geschäftsführer

ef Group

Nelsons Europe GmbH

Marsbruchstr  133

D-44287 Dortmund

Tel.Büro: +49 231 47 54 77 54

Fax:           +49 231 47 54 77 55

 

www.ef-group.de

www.festiramazan.com

info@ef-group.de