2. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi – İnsan ve Toplum Bilimleri (IBAD-2016

Değerli akademisyenler, araştırmacılar

İnsan ve toplum bilimlerinin bütün alanlarına yönelik olarak ilkini 19-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Madrid’de düzenleyeceğimiz kongremizin “2. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi – İnsan ve Toplum Bilimleri (IBAD-2016)” başlıklı diğer serisini 6-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Avusturya’nın başkenti Viyana’da gerçekleştireceğiz.

Kongremiz Doçentlik başvuru kriterleri ile Akademik Teşvik Yönetmeliğindeki şartları taşımaktadır. Kongre, özellikle insan ve toplum bilimlerinin her alanındaki sorunlar, gelişmeler ve değişimler ile ilgili bir platform oluşturmayı amaçlamaktadır.

Kongreye insan ve toplum bilimleri alanında çalışan bütün bilim insanları, akademisyenler, araştırmacılar, uzmanlar, öğrenciler, öğretmenler ve ilgililer davetlidir. Kongrenin dünyanın dört bir yanından gelen bilim insanlarını buluşturan, insan ve toplum bilimleri alanındaki sorunların, değişme ve gelişmelerin takip edilmesini sağlayan anlamlı bir etkinlik olacağına inanıyoruz. Bildiriler Türkçe, İngilizce veya Almanca sunulabilir. Kongre ile ilgili duyurumuzu üniversitenizin insan ve toplum bilimleri ile ilgili fakültelerinin/bölümlerinin/anabilimdallarının öğretim elemanlarıyla paylaşmanız, görülebilecek yerlere astırmanız üniversitenizden gelecek bildiri başvurularının ve katılımın artmasını, ayrıca çalışmalarınızın uluslararası platforma taşınmasını sağlayacaktır.

Bu etkinliğe vereceğiniz destekler için şimdiden teşekkür ederiz. Sizleri ve üniversitenizdeki bilim insanlarını 6-9 Ekim 2016’da Avrupa ve Balkanların önemli bir kongre merkezi olan Viyana’daki kongremizde görmek bizi mutlu edecektir.

Saygılarımızla,

Konu Başlıkları
Konferansa insan ve toplum bilimlerinin her alanındaki akademisyen ve araştırmacılar katılabilir. Bu alanlar:

İnsan Bilimleri:
Tarih
Coğrafya
Dilbilim
Edebiyat
Felsefe
İlahiyat
Diğer alanlar

Toplum Bilimleri:
Antropoloji
Arkeoloji
Kültürel ve Etnik Çalışmalar
Ekonomi
İşletme
İktisat
Maliye
Kadın Araştırmaları
Kamu Yönetimi
Uluslararası İlişkiler
Psikoloji
Sosyoloji
Eğitim
Gazetecilik ve Medya
Hukuk
Kütüphanecilik ve Müze Çalışmaları
Diğer alanlar