1884 EĞİTİM, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA VAKFI BURSU

Vakfımızın burs vermenin yanında uyguladığı danışmanlık hizmetinin daha etkin olması amacı ile, sadece

– İstanbul’daki Devlet Üniversiteleri’nde okuyan T.C. vatandaşı olan LİSANS öğrencilerine burs verilecektir. başvurular 15/Eylül-15/Ekim tarihileri arasında internet kanalı ile yapılacaktır. Bu tarihten önce veya sonra başvuru kabul edilmeyecektir.
– LÜTFEN FORMU KÜÇÜK HARF İLE DOLDURUNUZ. Gönderilen başvuru mesajının elimize geçtiğinde size alındı e-postası gönderilecektir, bir kaç gün içinde elinize alındı e-postası geçmez ise burs@1884vakfi.org mail adresinden sorulmasında yarar vardır.
– ESKİ BURSİYERLERİMİZİN DE BAŞVURULARI GEREKLİDİR.
– Belirtilen başvuru şekillerine uymayan veya formu belirtilen şekilde doldurmaya kişilerin başvuruları geçerli sayılmayacaktır.
– Hazırlığı bitirip 1.sınıfa başlayanlar Üniversiteye girdikleri yılki bilgilerini formdaki üniversiteye yeni girenlerin kısmına yazacak ve hazırlık geçme notunu da yazı ile formun altındaki not hanesinde belirtecekler.
– ÖSYM-LYS Sınav Sonuç Belgesinde yerleştirme başarı sırası, yerleştirme puanı ve puan türünü muhakkak yazacaklar

Burs Başvuru formunu göndermek için takip edilecek yol:

Aşağıda, burs başvuru formunu bilgisayarınıza indirmek için kullanabileceğiniz bir EXCEL ikonu görüyorsunuz.

MS Excel, ikonunu tıklayınız
Değişiklik yapılmasına karşı sayfa korumaya alınmıştır. Eğer bu korumayı kaldırmaya üğraşırsanız başvurunuz kabul edilmeyecektir.
Burs Başvuru Formunu doldururken dikkat edilecek noktalar:

-Başvuru formunda sizden istenilen bilgileri küçük harf kullanarak girdikten sonra doğruluğunu kontrol ediniz.
-Mümkün olduğu kadar soruları boş bırakmamaya çalışınız.
-Başvuru formundaki açıklamaları dikkatle okuyunuz, sözgelimi yıllık gelir soruluyorsa aylık geliri yazmayınız. AYRICA YANINA TL YAZMAYINIZ

1- Başvuru formunu doldurmayı bitirdikten sonra BURS FORMUNDA en alttaki NOT bölümü üzerindeki sarı zemin üzerine siyah yazı ile otomatik olarak çıkan adınızı, soyadınızı ve kimlik numaranızı içeren DOSYA ADI ile bilgisayarınıza kopyalayınız. DOLDURDUKTAN SONRA MUHAKKAK KAYIT EDİNİZ.
2- Bu sayfanın altındaki mail gönderme ikonunu kullanarak veya burs@1884vakfi.org adresini yazarak bir mail sayfası açınız.
3- e-mail sayfasına adınızı, soyadınızı, TC kimlik numaranızı ve size ulaşılabilecek telefon ve e-mail adreslerini yazıp, 1.inci adımda bilgisayarınıza kaydettiğiniz dosyayı (adınızı, soyadınızı ve kimlik numaranızı içeren) ekleyiniz ve konu kısmına da gene 1. maddede belirtilen dosya adını yazarak gönderiniz.

örnek verelim bir an için adınızın ahmet cevval olduğunu kabul edelim ve kimlik numaranız 12345678912 olsaydı, göndereceğiniz e-maili
mcirosoft outlooktaki görüntüye göre şöyle doldurun

kime : burs@1884vakfi.org
konu: ahmet_cevval_12345678912.xls
iliştir : ahmet_cevval_12345678912.xls

şimdi ahmet cevval yerine kendi adınızı soyadınızı ve 12345678912 için de kendi kimlik numaranızı yazın lütfen bu örnekteki numarayı ve ismi kullanmayın başvurunuz dikkata alınmaz (tabii isminiz ve soyadınız ahmet cevval değil ise)

1884 EĞİTİM, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA VAKFI
Bahariye Cd. Altıncan Apt. No:69 Kat:4 Daire:11 / Kadıköy – İstanbul
Tel: (0216) 348 39 25 Faks: (0216) 348 54 90x
e-mail : 1884vakfi@1884vakfi.org ; info@1884vakfi.org ; 1884gruplari@1884vakfi.org
web sayfası : http://www.1884vakfi.org

 Burs Formu
(MS Excel)